KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, July 16, 2017

Corat Coret Rumah Terbuka Datin Rahimah

Assalamualaikum..

Minggu lepas fikiran tak menentu, nak updates blog pun macam bercelaru sangat. haha. Korang jangan tanya kenapa? korang tunggu entry seterusnya yer. Korang akan dapat apa jawapannya. Lepas tu koranga nak gelak guling-guling ke golek-golek ke, ikut suka hati korang. haha

Entry ni saja jer Cik Nor buat kerana sayang pulak nak buang. Dah ambik penat-penat buang macam tu jer. Untuk tidak membazir gambar-gambar yang Cik Nor ambil ni maka kita abadikannya didalam blog kesayangan ni. Tiada siapa yang nak marah. Ini blog Cik Nor yang punya. Tak giteww korang? hehe
 
Walaupun gambarnya tak adalah secantik yang korang sangkakan tapi Cik Nor sayang jugak sebab detik-detik dan gambar kabur macam ni lah akan menjadi kenangan paling indah bila korang baca balik.. Iyo dok? Entah-entah Cik Nor jer kot macam ni. Sila jangan kecam Cik Nor..haha 


Memang meriah lah rumah terbuka Datin Rahimah ni, siap jemput kumpulan dikir barat lagi. Cik Nor pula tak minat sangat dikir barat ni. Belum habis diaorang nyanyi satu lagi Cik Nor dan kakak dah angkat bontot. Bukan tak nak dengar dikir barat tapi nak bagi peluang pada tetamu lain pula untuk makan dengan selesa. Lagipun kami dah lama sampai dan dah siap pun makan.   

Tengoklah betapa ramainya tetamu. Yang tengah makan pun ramai, yang baru sampai pun ramai. Pendek kata rumah Datin Rahimah ni meriah sejak pukul 8.00 malam lagi walaupun majlis start pukul 8.30 malam.

Oleh kerana tidak mahu bersesak, kami datang awal sidikit dari waktu sepatut. Kalau datang tepat-tepat pukul 8.30 malam memang berasak-asak lah kami umtuk mengambil makanan. Sempat lah kami dapat meja untuk makan dengan selesa.  

Sebelum balik jom layan bunga api dulu.hehe 

Bunga api di Rumah Terbuka Datin Rahimah 

Bunga api d Rumah Terbuka Datin Rahimah 

Video penuh bunga api ni ada kat entry : INI

3 comments:

  1. wow siap ada mungeee api hehe.. orang besar2 harusla jemputan ramai. mesti makanan pun sedap2 kan..

    ReplyDelete
  2. Datin Rahimah ni siapa CIk Nor?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...