KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, March 6, 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com



Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna. Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

29 comments:

  1. Assalamualaikum cik nor ...
    CCL join GA Yg sama

    ReplyDelete
  2. Comel ole-ole tu...all the best cik nor moga menang!

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway dan goodluck ye :)

    ReplyDelete
  4. Dari giveaway yang sama. Datang sini dan follow.

    https://ariazir.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by-mialiana.html

    ReplyDelete
  5. good luck...
    InsyaÁllah nanti nak join jugak..

    ReplyDelete
  6. Hai, Uyul pun join GA Mialiana.com. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. comel fridge magnet...good luck my dear

    ReplyDelete
  8. gud luck
    rasa macam nak join jugak

    ReplyDelete
  9. singgah sini..goodluck sis

    ReplyDelete
  10. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  11. http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yg sama...

    maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Semoga berjaya.. Saya singgah dari segmen yang sama.. Salam ukhuwah dari saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih sudi join Giveaway Fridge Magnet Padang Besar. Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    Semoga berjaya... (^_^)


    - Mia Liana

    ReplyDelete
  15. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  16. selamat malam , kunjungan dari saya dari segmen yang sama .

    selamat berjaya ya :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama. datang sini dan follow :) jemput ke blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen sama..
    all the best.. :D

    jemput singgah blog sy..
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  19. GOOD LUCK!!!
    DATANG DARI GA YANG SAMA...DONE FOLLOW
    http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  20. Good luck.Singgah dari segmen yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  21. tahniah...

    http://www.mialiana.com/2017/03/keputusan-pemenang-giveaway-fridge.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...