KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, November 16, 2016

Wedding Anniversary By Hainom Okje


Assalamualaikum..

First time join GA nak kena karang ayat yang munga-munga sempena enibeseri. hehe

Jangan di tanya bila Cik Nor kenal akak okje ( nama glemer..hihi). Tahu-tahu dah mesra macam dah lama kenal. Eh..ye ke ni kak? Kalau tak pun..akak tipu-tipu la..janji orang percaya.haha

Cik Nor suka sangat singgah blog akak sebab nak tengok gambar happy family akak. Akak jangan marah Cik Nor tau kalau Cik Nor cakap.. Cik Nor baca gitu-gitu jer entry akak. Cik Nor suka tengok gambar..tak mustahil la kalau komen Cik Nor ciput-ciput. haha. Mohon akak tak unfollow selepas baca pengakuan berani larikk ni.😂😂😂.

Tapi kan memang tak dinafikan akak okje memang peminat no. 1 blog Cik Nor ( maaf Cik Nor perasan lebih sikit..hihi). Akak okje memang suka blog Cik Nor, kalau dia komen mesti pukal punya lah. Mula lah Cik Nor gelabah cari entry yang tak komen lagi sebab nak balas akak okje punya. Maaf kalau ada entry yang Cik Nor tak komen yer kak.hehe. Weh panjang benor merapunya Cik Nor ni.. apa-apa pun meh Cik Nor kenalkan siapa akak okje ni. Ni link blog dia : Akak okje


Sempena anniversary ni Cik Nor nak wish semoga keluarga bahagia akak kekal till jannah. Hepi family sokmo. Jangan berhenti blogging nanti Cik Nor rindu celoteh akak. Kalau ada komen yang Cik Nor mengguris hati akak, Cik Nor mintak maaf yer..Semoga kita kekal bersahabat walaupon di alam maya... insyaAllah..aamiin



12 comments:

  1. selamat penganti baharu cik nor... oppsss! maaf tersalah wish..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join Cik Nor....
    Emmmm perasan nampak haha.....Tapi kalau Cik Nor tak bagi tahu yg Cik Nor tak baca tu, hakak pun dah tau tau!! Redho ajelah nak buat macam mana haha...

    ReplyDelete
  3. wahhh! Cik Nor join laaaa..hihihi...best of luck tauu!

    ReplyDelete
  4. lama sudah aida tak blogwalking blog Nom.
    kesibukan melanda diri ku siang ke mlm :(
    pe pun good luck ekk...

    ReplyDelete
  5. tahniah da menag.. unni singgah dr ga y sama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...